28.11.06

Vídeos, mentides i Rock & Roll.

Jo que ja tinc una edat, encara hem sorprenc amb que la tecnologia ens ha portat.

De jove era l’únic que controlava de pe a pa com funcionava el vídeo, quant algun membre de la família tenia que programar la gradació d’algun programa, sempre es produïa la mateixa situació: “Francesc programa el vídeo per gravar el capítol d’avui de Dinastia, o Dallas, que avui sopem a casa de la tieta”

Amb els any he decidit no obrir cap llibre de instruccions més, donat que la infinitat de funcions, la manca de tems i perquè no també de paciència, ha fet que ja no necessiti saber que es el màxim que pot oferir aquest petit aparell.

No obstant, com observador passiu, ara gaudeixo de la facilitat per generar productes audiovisual, vídeos i ara DVD, amb una qualitat professional, amb sorpresa del nostres amics i amb un impacte mediatic molt important.

Els Dvd de la Faes, patètics, mentiders, de guio caspós i reaccionari.

El Dvd de Convergència i Unió, ressentit, partidari i manipulador de la historia.

El nou Dvd del PP referent al terrorisme, inconstitucional, que demostra que els Populars es pensen que les ciutadanes i ciutadans de l’Estat son analfabets o tontos desinformats.

Ara el PSOE s’apunta a la moda, a mi la veritat m’incomoda, no soc ningú per criticar el que es correcte o no, solament penso que a mi no m’agrada, no ens podem posar al seu nivell, nosaltres som un col·lectiu que ha de defensar la nostre manera de fer política, la nostre preocupació per els problemes de les persones i una política honesta i eficient.

Hem de fer Dvd’s? No se.

Com tàctica, només puc fer referència a l’antiga literatura oriental.

“Sun Tzu. El arte de la guerra.”

http://francescgarcia.blogspot.com/2006_07_01_archive.html

En aquest mateix Blog, el Llibre del Samurai diu que mai tenim de maniobrar al terreny del nostre rival, ens hem de mantenir ferms en el que som forts i no plantejar la nostra tàctica en el camp de l’enemic, donat que les nostres virtuts no seran apreciades ni efectives.

Jutgeu vosaltres mateixos:

http://video.google.es/videoplay?docid=-1310133703581585695&hl=es