22.11.06

Albert Rivera (C’s) va estar afiliat al PPC.

Segons explica, aquest dimecres, El Periódico, Albert Rivera, el president de Ciutadans, va estar afiliat al PPC fins el mes d'abril d'enguany quan va agafar les regnes de l'aleshores plataforma no nacionalista que manegaven el dramaturg Albert Boadella i el periodista Arcadi Espada. Rivera va ingressar a les Nuevas Generaciones de la formació conservadora el juny de 2003; setmanes després que el Govern de José María Aznar decidís donar suport a la guerra de l'Iraq.
Aquest rotatiu explica que Rivera, avui diputat al Parlament de Catalunya en qualitat de president de Ciutadans, no ha revelat el seu passat popular ni en el seu currículum ni en les entrevistes que ha anat concedint a diferents mitjans de comunicació.
Ara, El Periódico informa que es va afiliar al PPC poques setmanes després que José Maria Aznar donés suport a la guerra de l'Iraq i que ho va fer a través de la seu del districte barceloní de Sant Martí. Rivera argumenta que "no va pagar cap quota" i que "no va arribar a tenir el carnet".
Des del PPC de Sant Martí, però, asseguren que a Sant Martí "no s'ha de pagar quota habitualment" i que disposen d'un paper que correspon al llistat d'afiliats en el qual hi figura el seu nom, el seu DNI i la seva data de naixement.
Rivera es va donar de baixa aquest mes d'abril, instants abans de convertir-se en el president de Ciutadans.