1.11.06

1 de novembre a Pallejà, una festa democràtica.

Fa anys que hem dedico a aquests entreteniments peculiars de la política, no obstant i encara que ja tenim una edat, el dia electoral sempre hem genera unes sensacions molt especials. Per mi es un dia on els carrers son mes silenciosos, on saludem a més veïns, tenim un somriure més fàcil, etc.

D'ença que soc responsable d’aquesta agrupació, sempre he trames als nostres militants una obsessió per el respecte de les normes de convivència polítiques, respecte per el treball i l’opinió de les dones i homes que possiblement equivocats defensen una formació política que no és la nostra.

Es difícil fer respectar aquests valors, que jo considero inseparables de la vida política sana, quant observem als altres partits del municipi com fam trampes, com incompleixen la llei, o com menyspreant l’esforç del nostre partit per una campanya electoral neta, arranquen cartell, manipulen pancartes, etc.

Convergència aprofita els darrers dies de campanya per repartit el suposat butlletí municipal, revista tipus NODO dels tardopallejanencs més integres, evidentment pagada per totes les veïnes i veïns de Pallejà.

Esquerra Republicana es dedica a tapar de manera sistemàtica tots en cartell del PSC i molt especialment amb una papereta editada per l’ocasió el nostre logotip, deu portar algun mal record per a ells aquestes sigles.

Aquesta cosa rara denominada Ciutadans de Catalunya, també es dedica a tapar els cartells electorals del PSC, demostrant això si un respecte escrupulós per els de CIU, que curiós. El companys d’Iniciativa per Catalunya reparteixen la seva publicitat el dia 31, dia de reflexió, i no els diguis res, que sembla que ells estan per sobre de tot.

En fi, que ens agafen ganes de “tirarnos al monte” pro som gent assenyada, demòcrates i seriosos, per tot això seguirem predicant en el desert del respecte al comportament polític correcte.