12.11.06

Perquè posem malnoms al Govern de la Generalitat?

El PSC es un Partit Polític municipalista, la nostre força rau en els ajuntaments que governem i en una oposició seriosa en els municipis que no governem, el PSC es un referent nacional i ciutadà.

La bona feina feta durant molts anys per les nostres companyes i companys amb responsabilitats a les cuitats i pobles de Catalunya ens apropa als ciutadans, donant una extraordinària imatge del nostre partit i mantenint un coixí que ens a permès ser la força més potent encara i no governant a la Generalitat durant 23 anys.

Ens alguns municipis ens toca lluitar amb les famoses llistes d’Entesa, paraigües dels amics Comunistes, que han l’aparença de llistes d’independents, ecologistes i diversos grups, normalment rebotats del PSC, intenten i en alguns casos aconsegueixen ocupar un espai electoral que de manera natural ocuparia en PSC, competint per el mateix electorat.

Aquesta mania de posar mals noms a les coses, jo sempre he pensat que no es correcte, si es tracta del Govern de la Generalitat, es tracta d’això i no d’altres denominacions, que Tripartit, Enteses, o Progrés.

Es el Govern de la Generalitat per aquest període, i no considero que prestigií la institució posar noms o malnoms.

També hem de pensar que evidentment estem molt contents i orgullosos de tenir un President com Montilla i defensem aquest període que iniciarem amb la constitució del nou Govern com un període de progrés, de polítiques socials, de gestió eficient i honesta, pro no oblidem d’on venim.

Utilitzar aquest nom, només dona força a aquestes llistes, especialment a Iniciativa i sembla un dels elements pactats, donar aire als companys Comunistes pagant un preu polític amb les nostres agrupacions locals.