10.11.06

“Demanem a CiU que desautoritzi les manifestacions que s´estan convocant.

No és moment de radicalitzar la política del país”

Zaragoza afirma que “ens agradaria comptar amb la col·laboració de CiU” per als grans temes d´aquesta legislatura, i acusa la federació de “actuar per interessos de partit”
El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha demanat avui a CiU que “no es radicalitzi” i que es desmarqui i “desautoritzi les manifestacions que s´estan convocant” contra el Govern d´Entesa. “No és moment de radicalitzar la política del país”, ha afegit Zaragoza, que s´ha mostrat confiat que “Mas, Duran, Puig i Madí diran que no donaran suport a aquestes manifestacions i estem convençuts que no hi assistiran”.

El dirigent socialista ha recordat que “en els 23 anys en què va governar CiU mai ningú es va manifestar en contra dels resultats d´unes eleccions”. “No és moment de radicalitzar la política del país”, ha advertit Zaragoza. “Mantenir les formes és molt important en democràcia”, ha afegit.Mà estesa a CiU Zaragoza ha explicat que “ens agradaria comptar amb la col·laboració de CiU” per als grans temes d´aquesta legislatura. “No som els socialistes els qui hem rebutjat mai aquesta col·laboració: sempre hem tingut la mà estesa, al Parlament i al Congrés dels Diputats”, ha dit.

Per això, ha demanat que “CiU no faci veure que està arraconada parlamentàriament” i “que no es diguin contínuament coses contradictòries”. Concretament, Zaragoza s´ha referit al fet que CiU retirés fa dues setmanes l´esmena a la totalitat dels Pressupostos Generals de l´Estat i ara es plantegi presentar una esmena de veto al Senat. El dirigent socialista ha arribat a la conclusió que “o el que va dir Duran Lleida fa dues setmanes per retirar l´esmena no era veritat, o és que en realitat CiU no pensa en l´interès dels ciutadans, sinó que actua per interessos de partit”.