16.11.06

Jose Montilla, el futur President de la Generalitat.

Montilla demana al grup parlamentari "apropar la política a la gent, que la vostra feina sigui útil per aquells que ens han fet confiança, i per a tots els catalans i les catalanes"

El futur president de la Generalitat afirma que "hem de tenir clar que si no som capaços d´evitar els errors comesos durant la primera etapa de govern de progrés, no tindrem una altra oportunitat"

El primer secretari del PSC i futur president de la Generalitat, José Montilla, ha demanat avui al grup parlamentari PSC-CpC que tots els seus membres facin un esforç per "apropar la política a la gent, que la vostra feina sigui útil per aquells que ens han fet confiança, i per a tots els catalans i les catalanes".

Montilla ha recordat als diputats i diputades que "els partits tenim una gran responsabilitat com a agents que vertebrem la relació entre els ciutadans i el sistema polític que els representa a les institucions", i per tant "necessitem sortir més al carrer i escoltar, i us convido a fer-ho cada dia amb la tasca que comenceu demà" amb la constitució del Parlament per a la VIII legislatura.

Aprendre dels errors

José Montilla ha afirmat que "hem de saber trobar els errors i esmenar-los. En el Partit i en el Govern. Cap dels errors comesos es pot repetir, i us demano que tingueu present aquesta màxima durant els propers 4 anys".

"Hem de tenir clar que si no som capaços d´evitar els errors comesos durant la primera etapa de govern de progrés, no tindrem una altra oportunitat en molt de temps, i serà just que així sigui", ha afegit.

El futur president de la Generalitat ha advertit que aquesta legislatura "la pressió es multiplicarà. I no hem de donar cap pretext als que ja estan afirmant que tornarem a ensopegar en la mateixa pedra. No els podem donar aquesta satisfacció".