2.3.09

Felicitem el PSE, que ha demostrat que compta amb el suport de la ciutadania basca.

El secretari d´organització destaca que “els socialistes bascos són el partit que ha experimentat un augment més significatiu de vots” i que “no hi ha cap pacte polític al País Basc que es pugui fer sense el PSE”.

El secretari d´organització del PSC, José Zaragoza, ha mostrat la seva satisfacció pels bons resultats del PSE a les eleccions basques, que segons ell demostren que “el PSE compta amb el suport de la ciutadania basca”. Zaragoza ha recordat que “els socialistes bascos són el partit que ha experimentat un augment més significatiu de vots” i ha assegurat que aquest fet “els situa en la centralitat del panorama polític del País Basc” ja que “no hi ha cap pacte polític que es pugui fer sense el PSE”.

Pel que fa a les eleccions gallegues, José Zaragoza ha manifestat la seva solidaritat amb el partit socialista de Galícia, tot lamentant la derrota de les forces progrés i que aquestes hagin patit un retrocés. Segons Zaragoza, tant el resultats del País Basc com els de Galícia demostren que “ la ciutadania no ha votat en clau estatal i hi ha hagut una decisió autònoma de cada comunitat sobre com vol ser governada”.