28.3.09

CiU és el pecador que acusa aquells qui arreglen els seus pecats

El secretari d´organització del PSC assegura que el govern no ha amagat informes i recorda que en època de CiU “els informes que no es van ensenyar són molts”

El secretari d´organització del PSC, José Zaragoza, ha afirmat avui que CiU és “el pecador que acusa els que estan arreglant els seus pecats”, en referència a les crítiques avui de la federació nacionalista a l´estat dels equipaments de RENFE a Catalunya. Segons Zaragoza, “aquests combois es van posar en marxa en època de CiU, són ells qui van permetre que s´acumulessin equipaments vells i ha estat en els últims cinc anys que s´han començat a renovar”.

Informes assequibles.

Zaragoza s´ha estranyat que CiU amenaci amb acudir a la via judicial per reclamar els informes externs encarregats pel govern català, ja que ha constatat que “els informes són assequibles”. “El govern –ha afegit- no ha amagat res i els senyors de CiU els han pogut consultar [els informes] quan han volgut”.

En aquest context, per contra, el dirigent socialista ha recordat que “el senyor Mas, com a conseller en cap, havia negat que existissin informes que després es va demostrar que sí que existien”. “A veure si resultarà –s´ha preguntat Zaragoza- que el senyor Mas haurà de portar als jutjats la seva pròpia gestió, perquè en època de CiU els informes que no es van ensenyar són molts”.

Candidats joves i del territori.

José Zaragoza ha fet aquestes declaracions en el marc de la inauguració del 13è congrés de la JSC, que se celebra a Viladecans fins diumenge. Durant el seu discurs, Zaragoza ha considerat que “aquest és un congrés de renovació amb candidats molt joves i estesos territorialment”. “En moments de crisi –ha conclós Zaragoza- és molt important que la gent jove s´impliqui i reivindiqui un aspecte fonamental com són els valors de l´esquerra”.