19.3.09

El Govern de la Generalitat treballa per reforçar els drets de les persones, altres intenten mantenir els seus privilegis.

Aquesta baga d’ensenyament no te cap justificació, a no ser que pretengui mantindre certs privilegis que en aquets moments en que la societat rep l’impacta de la crisis, algunes persones pensin que es troben per sobre de la resta de ciutadans i també dels nostre representants elegits democràticament.

Jo vaig tenir la sort no fa gaires setmanes d’assistir a un acte públic amb el Conseller Maragall, a l’arribar un grup de nou o deu professors escridassava a la comitiva oficial a la seva arribada, el conseller va creuar el carrer i dirigint-se al grup els va demanar que expliquessin que era el que no els agradava de la llei. La resposta? Cap, que parles amb el sindicat, que aquestes coses no es poden parlar al mig del carrer, etc.

Realment cap d’ells va saber dir res de la llei i hem preocupa que les persones que tenen l’important responsabilitat de participar en la formació de les nostres filles i fills, siguin capaços de mantenir aquesta actitud. Potser seria necessari informar-se i argumentar amb seriositat, no fos cas que sembles que realment tan sols desitgen defensar certs privilegis, que segur que no.