26.3.09

La CiU d´ara posa els interessos de partit per davant dels del país.

El secretari d´Organització del PSC denuncia l´actitud “destructiva i fins i tot agressiva de CiU en la negociació del finançament”

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha dit avui que “la CiU d´ara posa els interessos de partit per davant dels del país i dels seus ciutadans”, un fet que ha considerat una mostra de que CiU es nega a parlar de temes de país si no s´accepten les seves condicions. “Catalunya se la juga amb el finançament; durant 23 anys CiU no va afrontar el problema i Mas és el responsable de l´asfixia econòmica provocada pel finançament de 2001” ha dit Zaragoza.

En el decurs d´una entrevista concedida al programa ´La ciutat de tots´ de Onda Rambla, José Zaragoza ha denunciat el que ell considera una actitud “destructiva i fins i tot agressiva de CiU en la negociació del finançament”, una postura que ha contraposat amb la d´un “Govern seriós i responsable que fins i tot rebutja la última oferta del Govern central, tot i ser cinc vegades superior a la xifra que va aconseguir Artur Mas l´any 2001”. Zaragoza ha volgut afegir que el finançament de Catalunya és necessari perquè “la necessitat de recuperació econòmica de Catalunya és important per Espanya, perquè Catalunya n´ha de ser el motor econòmic”.

“Uns cossos de seguretat eficaços”


El secretari d´Organització dels socialistes catalans també ha expressat el seu ple suport al cos de Mossos d´Esquadra perquè “en una societat com la nostra, la convivència s´ha de garantir i s´ha demostrat que els cossos de seguretat són eficaços”.