13.3.09

“La negociació del finançament encara està viva”

El portaveu adjunt del Grup Socialista al Congrés valora la fermesa de Montilla i Castells per aconseguir un bon acord.

El diputat del PSC i portaveu adjunt del Grup Socialista al Congrés, Daniel Fernández, ha volgut reiterar avui que “la negociació del finançament encara està viva” i ha valorat la fermesa del President Montilla i del conseller Antoni Castells per tal d´aconseguir un bon acord.

“Són els Governs qui porten la negociació i José Luís Rodríguez Zapatero també vol un bon acord per Catalunya”, ha afegit.

En aquest sentit, Fernández ha afirmat que és “un tema complex i molt rellevant” perquè “les perspectives a Madrid i a Catalunya no són les mateixes, i això és lògic; cadascú té les seves responsabilitats de govern”, ha sentenciat.

Daniel Fernández ha fet aquestes declaracions en una entrevista al programa “El dia a la COM”, de COM Ràdio, on no ha volgut entrar a valorar les informacions periodístiques que apunten terminis en la negociació del finançament. Segons ell, “les posicions encara no estan concretades i es treballarà fins aconseguir un bon acord”; “si haguéssim volgut un mal acord, com el que CiU va pactar amb el PP, ja el tindríem” , ha conclòs.