3.3.09

Qui controla la tala d’arbres a Pallejà?

Desprès de la gran ventada i la caiguda de molts arbres s’està procedint a la tala del arbres caiguts així com la dels que podien significar algun perill per les persones i les propietats, no obstant això tan sols cal donar una volta per Fontpineda per descobrir parcel·les que estaven plenes d’arbres sans i que ara semblen el desert.

Algú controla aquests treballs?

Evidentment la resposta es la se sempre, ningú amb criteri esta verificant que els arbres el tallin amb justificació i estan permeten en alguns casos abusos que malmeten el nostre entorn natural.

Quan he sentit algun cop aquella asseveració que evidentment no comparteixo de que “tots els politics son iguals” hem faig creus de la imatge que aquest govern municipal esta donant, evidentment quant la Regidora de Medi Ambient no existeix i la seva única preocupació es l’alta despesa de reposició de les bossetes de les caques dels gossets, pot passar qualsevol cosa.

Com que la recollida indiscriminada i gratuïta de l’esporga han convertit a Pallejà en l’abocador de la comarca, això si gratuït per les empreses que es desplacen a Pallejà per buidar els seus camions donat que ningú controla res i a la fi sempre paguen els mateixos, les veïnes i veïns de Pallejà.

Malaguanyats diners.

Com deia un veí l’altre dia, sort que el soterrament de les vies la fet directament la Generalitat de Catalunya, que si aquests diners els hagués tingut l’actual alcalde se’ls hauria gastat amb inauguracions, pro evidentment no en la obra.