19.5.06

Partit Popular, quina pena.


Senyors i Senyores del Partit Popular, jo també penso que els vots negatius en el Referèndum de l’Estatut els utilitzaran per atacar a Catalunya.

Per a mi, seria un honor que hem denunciessin per un delicte d’opinió vostès, evidentment vostès no saben el que significa aquests “delicte”, es un problema que no es aplicable a vostès, acostumats a decidir el que es veritat i mentida, acostumats ha manar, ha decidir el destí de les ciutadanes i ciutadans del país, no entenent que algunes persones lliures siguin capaços de dir la veritat.

Catalunya es el que es, i el nou Estatut no genera cap trencament en la societat Espanyola, possiblement la manca de un nou escenari autonòmic si que generaria aquesta ruptura, per tant defensaré Catalunya i defensaré el model de l’Estat de les Autonomies.

El trencament del model establert, només beneficiaria les elucubracions de dos partits polítics, Esquerra Republicana de Catalunya i Partit Popular, per tant els socis dels, segons vostès terroristes es el PP, la seva campanya busca el mateix, contra pitjor millor, el mateix eslògan dels grups terroristes.

Josep Zaragoza, compta amb tots nosaltres, l’espectacle ridícul del PP no farà que dubtem, i el únic que pretenen es malmetre la democràcia, son un feixistes i no tenen cap intenció de dissimular el seu posicionament.