11.5.06

Felicitats Catalunya.


El nou Estatut de Catalunya finalitza amb la seva aprovació els tràmits legals i ara ens queda la part més il·lusionant, que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya donin el seu suport.

Un suport clar, un suport contundent, donat que més en ja dels crits i les mentires, aquest Estatut millora de manera clara la capacitat de decisió del Catalans, de no ser així, perquè el PP ens agredeix.

Pot ser aquest nou Estatut a part de millorar l’Autogovern de Catalunya, obra la porta a un procés de reforma dels estatuts existents en l’Estat Espanyol, i garantirà un model més just i eficient.

Els que treballem en el mon local, entenem que quant l’administració es més propera als ciutadans funciona millor, es capaç d’entendre amb més claredat els problemes i les necessitats del ciutadans i per tant millora el resultat de la seva gestió.

Es evident que un Estat, un País, o una Comarca, han de poder treballar amb una visió més global del territori, pro que pateix les mancances de serveis, o la inseguretat ciutadans, o els problemes d’accés a l’habitatge dels joves, es el municipi, i per tant que Catalunya com a País, tingui un Estatut més potent, més evolucionat i evidentment dotat de un millor finançament, millorarà la nostre vida, i lògicament la salut de la nostre societat.

Per tant que no ens enganyin, aquest Estatut es necessari perquè Catalunya segueixi creixen i per solucionar problemes que en molt anys un govern Convergent amb el suport del PP no han pogut, ni volgut solucionar.

Si a l’Estatut, si a Catalunya. Potser alguns no poden pair que finalment la millora de l’Estatut de Catalunya la capitanegi el Partit dels Socialistes de Catalunya, pro el mèrit es de tot el Poble Català, i especialment de les dones i homes socialistes.