11.5.06

El Dragon Khan-Rovira.















Recordo el dia que els responsables del nostre partit ens informaren del Pacte de Tinell, un company savi i expert ens va dir veient la nostre reacció entusiasta i una mica massa expansiva, que seria difícil, que patiríem. Evidentment aquest company savi i expert tenia tota la raó, com sempre, quina ràbia.

Per un cop, ens hauria agradat que el seu anàlisis no hagués sigut correcte, pro sembla infal·lible, i sincerament quina raó tenia, i com hem patit i que difícil a sigut.

Jo estic convençut de que les nostres companyes i companys amb responsabilitats al Govern de la Generalitat han fet una molt bona feina, incloent la dificultat afegida per els anys de govern decadent de Convergència i Unió i tot el que teníem per fer.

No parlaré d’altres Comarques, pro en la meva el Baix Llobregat, la situació de la sanitat estava a la UVI, els escolars en barracons, la seguretat degradada, el medi ambient en mans dels promotors immobiliaris i els especuladors, l’atur per sobre de la mitjana, en fi que la bona feina feta per molt alcaldes per millorar els seus municipis no comptava amb el suport del Govern de la Generalitat, i com tots sabem els alcaldes socialistes les coses difícils les fan amb facilitat, pro l’impossible triguen algun dia. Gràcies a ells, als Alcaldes i Alcaldesses Socialistes la comarca han pogut amb esforç suportar tot aquest abandonament.

Avui tinc una estranya sensació de tranquil·litat, de relaxació, sembla com si avesin pres una decisió que fa tems teníem de prendre i que per la seva dificultat deixes per demà.

Convergència dirà el que vulgui, desprès de 8 anys governant amb el Partit Popular, fen president de l’Estat al infame Jose Maria Aznar, pro les ciutadanes i ciutadans de Catalunya no son imbècils com ells creuen, la ma estesa de l’Artur Mas es una ma enverinada i l’ambició que el mou no el permetrà ser veritablement responsable en el que realment ens ocupa, aprovar el millor Estatut que mai a tingut Catalunya.

Quina situació més curiosa, el partit polític que s’omple la boca parlant del que estima Catalunya, com si fossin els únics, no defensarà una millora tan important per Catalunya com es el nou Estatut per purs interessos partidistes, el poble de Catalunya sabrà pagar a ERC la seva traïció, no als seus companys de govern, sinó a Catalunya, han signat la seva mort política.

Per tant hem d’agrair a les nostres companyes i companys, Geli, Rañe, Tura, Castells, Nadal, Ciurana, etc. i molt especialment al Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya Pascual Maragall i Mira, seguiu treballant com els darrers mesos perquè les ciutadanes i ciutadans de Catalunya necessiten el vostre esforç i ens aquests mesos que falten, sembla ser per les eleccions, necessitem que seguiu treballant amb la mateixa intensitat.