24.5.06

Aturem el soroll a Pallejà.


El PSC de Pallejà reclama accions urgents per preservar el descans durant la nit.

Els sorolls nocturns produïts per actituds incíviques a la sortida d’alguns bars de Pallejà i la perillosa i sorollosa velocitat amb la que circulen alguns conductors de motos i vehicles, han fet que el PSC demani actuacions urgents i contundents davant la inactivitat d’aquest equip de govern municipal i de la seva Regidora de Governació.

En el passat ple municipal hem demanat:

1.- La creació d’una Ordenança Municipal Reguladora de les activitats molestes en el àmbit de la restauració evitant la implantació de bars musicals i activitats de lleure
potencialment molestes en zones residencials.

2- Confeccionar una campanya informativa en previsió dels comportaments que poden generar molèsties en el descans de les veïnes i veïns de Pallejà, transmetre aquest missatge molt especialment als col·lectius més joves, per implicar a aquests ciutadans en que el lleure no es necessari que estigui enfrontat amb el descans dels veïns i la qualitat de vida del nostre municipi.

Esperem que un cop aprovades les propostes, aquest equip de govern sigui capaç d’actuar i d’aplicar les mesures sol·licitades. Per les veïnes i veïns de Pallejà, farem un Pallejà millor.