15.5.06

Parlem.














Aquesta campanya del Referèndum de l’Estatut necessita que les dones i homes socialistes de Catalunya parlem, parlem amb els postres militants, amb els nostres simpatitzants i amb els nostres veïns, amb tothom.

Els missatges que arriben a la població dels mitjans de comunicació son confusos, els debats generats al voltant del tripartit tenen una difícil interpretació i la incoherència d’ERC adoba un escenari delicat. Les enquestes diuen que el 65% de les Catalanes i Catalans votaran SI a l’Estatut, pro hem d’aconseguir el millor resultat possible, per Catalunya i per apagar els focs que el PP vol encendre al nostre país.

Les ciutadanes i ciutadans de Catalunya son persones intel·ligents, i saben de la importància d’aprovar aquest nou Estatut. Valoren l’esforç de les companyes i companys que han treballat per aconseguir aquest gran Estatut i la Manuela, l’Iceta, Montilla, Zaragoza i tant altres, es mereixen que no ens plantegem aquesta campanya amb ambigüitats.

Aquests Estatut es molt bo, aquest es el problema per el PP. Aquest Estatut es molt bo, aquest es el problema per Esquerra Republicana. Aquest Estatut es molt bo, i aquest es el problema per CIU, que farà campanya per el SI pro amb la boca petita.

Per tant Parlem, parlem amb tothom i que aquest Referèndum serveixi per aconseguir un gran Estatut per a Catalunya i també, perquè no, per trametre dos missatges, un al PP, de que aquesta manera de fer política no dona fruits, i un altre a ERC, de que quant sàpiguen pensar en visió de País ens trobarem, pro que quant segueixin pensant amb l’egoisme electoral es quedaran sols, o encara pitjor, amb el PP.