17.5.06

L’Ajuntament de Pallejà de campanya de "colors".























Han aparegut unes banderoles als fanals dels carrers de Pallejà, amb un missatge molt curiós si més no, “Arriben els colors “, amb la concreció de “colors genuïns”.

Veritablement si que es genuí aquest equip de govern, genuïns i desorientats.

Quant esta acabant la legislatura municipal, comencen les campanyes, pro campanyes del que no han fet en aquests anys, campanyes evidentment pagades per totes les veïnes i veïns de Pallejà, ja comencen, potser una mica aviat per fer campanya i una mica tard per començar a treballar, el seu tems afortunadament ha passat.

Potser la campanya es una mica confosa, i si definim els colors d’aquest equip de govern no tindríem masses problemes per identificar quins son.

Negre. Com el futur de Pallejà amb aquests governants.

Vermell. Com el color de la cara dels integrants de govern, quant intenten explicar la seva acció de govern, o el seu sou.

Blau. Com aquest cel que l’Alcalde creua amb els seus viatges mundials, tots evidentment en interès de Pallejà. Tothom te clar que els viatges de l’Alcalde a Xina, Dinamarca, aquests dies Estats Units, i altres, son per millorar el poble.

Verd. Com la seva capacitat per governar Pallejà.

En fi podem seguir amb aquest joc, pro si a aquestes alçades pretenen convèncer a les veïnes i veïns de Pallejà que penjant unes banderoles milloraran el comerç, l’esport, el lleure, la participació i tant i tants conceptes que Pallejà te en situació d’abandonament.

Pallejà es un excel·lent municipi per viure, i afortunadament en un futur cada cop més proper serà molt millor, serà el que les veïnes i veïns de Pallejà es mereixen.