19.5.09

Pallejà i les mentides piadoses o no tant.

L’Actual equip de govern a l’Ajuntament de Pallejà, te un veritable problema amb el temps.



Donat que el temps posa a cadascú al seu lloc, el govern d’Entesa a de cedir l’alcaldia a CIU i tenen la sensació, realment certa, de que no han fet res. Han perdut el temps per el bars, de festa en festa, d’excursió en excursió, o contractant a dit a alguns dels seus amics o coneguts.


Tant de temps explicant que ells eren el canvi a Pallejà i el temps els ha posat al seu lloc, el temps a desvetllat la cortina de fum que ells estaven posant davant de les veritables intencions que tots a aquestes alçades coneixem.


Les veïnes i veïns de Pallejà son persones intel·ligents als que Entesa a pogut enganyar un cop, pro no un altre, per tant l’angoixa del pas del temps es encara més terrible per aquesta gent, Entesa serà aviat quelcom del passat, el govern d’Entesa serà recordat com un desafortunat accident en l’historia, com un fet puntual que no pot repetir-se, dos anys han estat un preu molt car per la mentida.


Dir a aquestes alçades que han fet una segona promoció d’habitatge, que no saben que les veïnes i veïns de Pallejà no son tontos? Que pensen que ningú recorda que aquesta promoció es va fer l’anterior legislatura? Que no reconeixen que per la seva mala gestió els pisos continuaven buits molts mesos desprès de la seva construcció?


Es evident que per aquests responsables municipals d’Entesa la veritat no te importància, al igual que llei es per ells un text indicatiu que no estan obligats a complir, com la resta de ciutadans que respectem les normes i un valors imprescindibles per fer de la nostre una societat que mereixi defensar, ells defensen les seves rendes.


Prenguem aquest relleu a l’alcaldia amb alegria, com un pas més per la fi d’aquesta situació irregular i de les politiques de la mentida i la menjadora, les veïnes i veïns de Pallejà no es deixen comprar amb croquetes i petards, que per afeixi, paguem nosaltres mateixos, diners que surten dels veritables serveis essencials per el nostre poble.