23.5.09

Dues bones noticies poden fer una dolenta.


Els incompetents de l’actual equip de govern de Pallejà integrat per Entesa i CIU, han aconseguit convertir dues bones noticies en una mala noticia.

Ciments Molins esta construint un nou forn, teòricament més eficient, més sostenible i per tant menys contaminants. Es evident que això és una bona noticia. No obstant la ubicació del nou forn, el impacte visual per el municipi, que podria haver estat resolt, tant sols amb la modificació de la seva ubicació, han convertit aquesta bona noticia, en un perjudici per les veïnes i veïns de Pallejà, que observen un cop més com aquesta gent esta fent malbé Pallejà.

Que Ciment Molins decideixi fer donació d’uns diners a l’Ajuntament de Pallejà, desprès de tants anys de contaminació i molèsties, és una bona noticia. Que aquest fet coincideixi amb el moment actual i amb la construcció del nou forn, és un fet peculiar.


No pensem malament, pro que te que veure la ubicació del nou forn, el silenci que sotmet l’Ajuntament de Pallejà a aquest procés. Diria que arribant a cert misteri.


Que pensen amagar?

Com pot ser que manipulant constantment les informacions i parlant de transparència, siguin capaços d’intentar tapar el que significa la construcció d’aquest nou forn. Teòricament significa la construcció d’un forn que substituirà l’actual, que emetrà menys elements contaminants i que garanteix el manteniment de l’ocupació.


Que volen amagar?


En fi, que tot el contrari del Rei Midas, que tot el que tocava és transformava en or, tot el que toca aquest Govern Municipal de l’Ajuntament de Pallejà és torna en desastre. El poble és més brut, els carrers estan abandonats, els equipaments deteriorats i la qualitat dels serveis més deficient.


Al contrari del Rei Midas, tot el que toquen aquests incompetents perd el seu valor i Pallejà va perdent i perdent.

2 comentaris:

LLUM ha dit...

Hola, Bona nit! sabeu on puc trobar mes informacio sobre aquest forn en vertical que construeix Ciments molins? he sentit dir que sera força alt, algu sap les mides reals que tindra?

Gracies

Francesc Garcia ha dit...

A l’Ajuntament de Pallejà existeix el projecte d’obres, nosaltres hem vam poder veure fa molt de temps, no obstant això recordo que el nou forn tenia una alçada propera als 80 metres., pro amb el govern d’Entesa l’oposició hem deixat de rebre informació d’aquest projecte. Tenen una mena de por molt especial.