31.5.09

El PP pot guanyar les eleccions i reforçar la majoria conservadora a Europa.


El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha alertat del risc de no anar a votar el proper 7 de juny ja que “el PP pot guanyar les eleccions i reforçar la majoria conservadora a Europa”.


Segons Zaragoza, les enquestes indiquen que la participació en els propers comicis podria baixar, i és en aquest context que ha fet una crida a la gent a participar i anar a votar. “Si la gent va a votar el resultat no serà el que diuen les enquestes –ha afegit- i el nostre país podrà ajudar a que a Europa hi hagi una majoria progressista i d’esquerres”.


José Zaragoza ha fet aquestes declaracions durant la presentació del material de campanya del PSC, amb el lema “No votar té conseqüències”. El dirigent socialis ta ha apuntat que amb aquesta campanya “volem fer reflexionar a la gent que hi ha el risc d’una victòria de la dreta”, que segons ell “voldrà convertir el resultat de les eleccions en el que no són i les presentarà com una moció de censura contra els governs de progrés”.


Finalment, el secretari d’organització del PSC ha afirmat que “les polítiques que ens interessen a Europa són polítiques de protecció social” mentre que “la majoria conservadora de populars i liberals aprofundeix en les polítiques només dirigides als mercats”.