23.9.09

Somriu, un Pallejà millor és possible.


La campanya “Somriu, un Pallejà millor és possible” comença amb un gran èxit de Participació. Més de 150 veïnes i veïns de Pallejà s’han simpatitzants del PSC de Pallejà en un sol cap de setmana. Prop d’un miler de militants i simpatitzants, recolzen els plantejaments del nostre grup municipal en aquests moments de manera activa.


L’actual govern municipal integrat per Convergència i Unió i Entesa – Iniciativa, han fracassat greument en la gestió del nostre ajuntament.


Pallejà està en crisi, pro no tant sols per la crisi generalitzada, esta en crisi per la manca de responsabilitat i de control en les despeses i en les decisions preses aquests darrers dos anys. Difícil papereta te el nou alcalde, intentar apagar tots els incendis que l’irresponsable equip municipal del que forma part han generat.


Per Pallejà corre el rumor de que aquest mes tindran molts problemes per pagar les nomines, si la situació es aquesta, hem pregunto, que esperem per prendre una seriosa decisió? Amb els sous dels treballadors, no és pot fer broma.


Esperan que no sigui un rumor i sigui una realitat?


Qui esperen que solucioni l’espoli que han fet de l’Ajuntament de Pallejà?


Per tant, amb tantes noticies preocupants, hem de ser decidits i optimistes. El PSC de Pallejà esta capacitat i sap que necessita el nostre poble i els que treballin per Pallejà en trobaran, els que tant sols cerquin el seu benefici personal que no contin amb nosaltres, a nosaltres no ens poden comprar amb sous, dinars i telèfons mòbils.


Per tant hem d’estar aspectants i decidits. Un Pallejà millor es possible, i tant.