15.9.09

A Pallejà mentides arriscades.



L’equip de govern municipal integrat per CIU i Entesa menteix a les veïnes i veïns de Pallejà, amb la bandera de que ells estimen Pallejà, com si els altres partits no estiméssim el nostre poble, han fet bandera d’una mena de despropòsit concentrat en una manca de seriositat en la gestió i en el control dels recursos econòmics.


Que significa gestionar be els diners de les veïnes i veïns de Pallejà? El Grup Municipal Socialista pensa que principalment gestionar els diners amb eficiència, transparència i de manera honesta. Amb l’amenaça de que si els critiquem ens deixaran sempre a l’oposició, demostren la seva manca de cultura democràtica, prefereixen fer mal a Pallejà, com aquests darrers dos anys, que acceptar les critiques.


Un exemple molt clar, els diners destinats a assignacions econòmiques dels membres de la corporació, els politics, s’han incrementat un 48,93 %. Les despeses de representació, el que diuen “a justificar” un 47,27% i el que diuen “despeses protocol·làries” un increment del 66,81 %.


Tot això despeses supèrflues, no necessàries i que demostren la manca de respecte. Entesa i CIU han de donar explicacions de la manca de respecte per els diner de tots. Dos exemples més en celebracions han gastat un 72,31% més, arribant fins els 265.243,49 Euros i els telèfons mòbils un300%. No suporten les critiques perquè estan avergonyits.