2.9.09

L’Ajuntament de Pallejà permet que s’obri d’un bordell al centre del poble.

La incompetència de l’Ajuntament de Pallejà no te límits, cada dia descobrim alguna bestiesa que sorprèn a l’espectador poc iniciat i reafirma la creença de que aquest equip de govern esta perdut i el nostre poble paga les conseqüències.

La darrera bestiesa d’aquest equip de govern integrat per Convergència i Unió i Entesa- Iniciativa per Catalunya Verds, és permetre la instal·lació d’un bordell al centre del nostre nucli urbà, més concretament a l’Avinguda de la Generalitat. Quina vergonya.

Sempre he rebutjat aquesta activitat, pro en una zona totalment residencia, a poc metres de l’Escola La Garalda, és totalment impossible permetre la instal·lació d’un bordell. Com podem permetre l’exercici de la prostitució al centre de Pallejà i a pocs metres d’una escola? S’han begut l’enteniment?

Penseu una cosa, no és una historia marginal o secreta o que sigui difícil de descobrir, s’anuncien a una televisió comarcal i donen els preus i els serveis, per tant l’equip de govern tant sols tindria de mostrar un mínim interès pel poble.

Estan tan ocupats amb el seu ball de cadires, ara sec jo, ara seus tu, que no tenen temps per descobrir que Pallejà amb la seva ineficiència, esta patint un deteriorament molt greu. I aquest milhomes s’omplen la boca explicant el que estimen Pallejà? Quina pena.

Deixen obrir un bordell al centre de Pallejà i no fan res per evitar-ho i no actuant davant de les queixes de les veïnes i veïns que estimem Pallejà i volem viure tranquils al nostre poble, viure al nostre poble, no del nostre poble com aquesta tropa.

El Grup Municipal Socialista esta realitzant i realitzarà totes les accions oportunes per no permetre que aquest bordell perduri a Pallejà, ja que els que tenien de defensar els interessos de les veïnes i veïns de Pallejà estan ocupats en altres qüestions, ja ens diran quines.