7.9.09

El comerç a Pallejà.



Poder realitzar les compres quotidianes al nostre poble és una necessitat i també un dret de les veïnes i veïns de Pallejà. Que Pallejà tingui un comerç competitiu i dimensionat d’acord amb les necessitats del poble, és un fet important en la valoració del nostre poble. Fa força temps que parlem de projectes, parlem d’estudis, pro la veritat és que aquest equip de govern no esta solucionant res de res.


Dèiem de reformar el Mercat Municipal i amb aquesta actuació potenciar el comerç a tot el municipi, intentant generar una nova centralitat comercial que evites que molts veïns i veïnes de Pallejà realitzin les seves compres quotidianes en altres municipis.


Volem que Pallejà sigui un millor municipi, el millor, pro amb l’actual equip de govern estem patint la disbauxa econòmica, gastar i gastar, pro res d’invertir en el poble. Generar activitat econòmica és també generar llocs de treball, impostos, riquesa, etc.


Han encarregat estudis, han rebutjat les nostres propostes basades en l’experiència i el respecte i sembla que no tenen cap intenció de fer res més que gastar en dinars, protocols i sous, en això si que creixen més d’un 60% els darrers dos anys.


Pallejà necessita una gestió eficient, que no incrementi les despeses supèrflues i abandoni les veritables politiques. Pallejà esta patint, el poble esta brut, deixat i cada dia fa més pena observar com una gestió equivocada, pot malmetre el nostre poble.


Treballem amb força per un Pallejà millor, perquè és possible. Il·lusionem-nos en un futur engrescador.