5.6.09

Pallejà és d’esquerres.

El Municipi de Pallejà té un comportament electoral clarament d’esquerres. En les darreres Eleccions Municipals, el resultat dels vots de la llista d’Iniciativa per Catalunya Verds . Esquerra Unida a Pallejà amb la denominació d’ENTESA, sumat amb els vots de la llista del PSC, tenen la majoria absoluta.

En les darreres Eleccions Generals, el PSC va guanyar clarament al nostre municipi, amb més del 50 % del vots de tot el poble, per tant a municipis com Pallejà és on ens juguem el resultat de les Eleccions Europees, a municipis on el votant d’esquerres ha de complir amb el compromís ciutadà i amb el compromís de les seves creences politiques, Europa depèn també de Pallejà.
La dreta representada per CIU i PP coincideixen amb el seu eslògan, el “ara” de CIU és torna amb el “ahora” del PP, i jo hem pregunto. Ara que? Ara toca votar i fer retrocedir a la dreta que ens ha portat amb una política especuladora i Neo liberal a aquesta crisi econòmica, hem entrat a la crisi per la dreta i sortirem per l’esquerra. Pro per l’esquerra de debò, per l’esquerra del PSC, per l’esquerra del Partit Socialista.

A Pallejà sabem que altre suposades esquerres com Iniciativa i Esquerra Republicana, quant han tingut oportunitat de pactar, han pactat amb la dreta, potser perquè la dreta sap quin és el seu preu i esta disposada a pagar, tot just son diners de les v eines i veïns de Pallejà i serveixen per pagar el preu de seguir manant.

A Pallejà el preu del poder és el sou dels regidors d’Entesa i del seu ja quasi ex alcalde, que mantindrà sou d’alcalde tot el que queda de legislatura si Convergència i Unió vol.