8.6.09

Felicitats companyes i companys, un pas més a Pallejà.


El PSC aconsegueix una espectacular victòria a Pallejà, més d'un 40% dels vots emesos han estat per el Partit dels Socialistes de Catalunya, CIU amb un 20% dels vots a millorat aconseguint convertir-se en la segona força política, superant al PP que ha Pallejà no arriba al 18% del vots.

Com Primer Secretari del PSC a Pallejà tinc el plaer d’agrair molt sincerament a les veïnes i veïns de Pallejà la confiança demostrada, amb un resultat un cop més històric i espectacular, això en fá confiar en que aquest camí iniciat fa uns anys, per aconseguir un govern municipal seriós i responsable, esta arribant al seu objectiu i les victòries electorals per el PSC és repeteixen de manera clara en els darrers comicis. Pallejà és cada dia més socialista.


També hem de valorar el resultat d’Iniciativa, formació d’Entesa que actualment té l’alcalde a Pallejà, perdent quasi la meitat dels vots i convertint-se en la cinquena força al municipi. És evident que l’espectacle d’aquest dos anys d’alcalde a fet evident l’inconsistència i la manca de capacitat d¡aqueta formació, convertit Entesa – Iniciativa, en un grup amb 169 vots.


Per tant Pallejà gaudeix d’una bona victòria socialista, Pallejà demostra que té ganes de mirar al futur amb optimisme, il·lusionats per la certesa de que Pallejà per arribar a ser un municipi molt millor.