13.6.09

Pallejà il•lusionat per el resultat de les eleccions amb la victòria del PSC.


Amb la perspectiva dels darrers dies i un cop ha desaparegut el soroll generat per els contes de la lletera del PP i CIU, podem valorar amb una veritable racionalitat.

Quant veïnes i veïns de Pallejà hem pregunten el resultat de les Eleccions Europees a Pallejà, és evident que la meva resposta és que hem guanyat les eleccions, hem guanyat de manera clara i amb l’evidencia de que les veïnes i veïns de Pallejà confien de manera decidida amb el PSC.
Actualment els esforços fets per la Generalitat de Catalunya amb el soterrament i urbanització dels ferrocarrils a Pallejà, del Consell Català de l’Esport i la Diputació de Barcelona per el camp de futbol i el conjunt de la zona esportiva, l’Estat amb el FEIL amb 1,8 Milions d’Euros, etc, etc.

Les administracions socialistes han treballat i treballen de manera clara per els interessos de les veïnes i veïns de Pallejà i és evident que això ha servit perquè tinguem clar que votar socialista és el millor per Pallejà, votar PSC és una manera de defensar Pallejà i que l’opció PSC és l’única que aporta il·lusió i treball.

Prou de comportaments totalitaris, pro d’inútils amb carnet, pro de foscor i portes tancades. Obrim l’Ajuntament de Pallejà a totes les veïnes i veïns de Pallejà, felicitats a totes i a tots, el PSC a aconseguit el 41% dels vots, CIU el 20% Iniciativa - Entesa el 5%, Veritablement el temps posa a tothom al seu lloc.

Resultats de les Eleccions Europees a Pallejà.
PSC.................................................1318 --- 40,98%

Coalición por Europa..................... 670 --- 20,83%

PP..................................................... 570 --- 17,72%

Europa de los pueblos - Verdes......220 --- 6,84%

U-ICV-EUiA-BA ............................. 169 --- 5,25%

UPyD.................................................... 43 --- 1,34%