8.11.08

Una historia per guanyar, un futur per començar.


Divendres 7 i dissabte 8 de novembre de 2008 els socialistes de Baix Llobregat hem viscut la nostre Assemblea de Federació, la veritat es que independentment de la carrega de funcionament del partit, es una oportunitat magnifica per compartir unes hores amb les dones i homes que estan treballant dia a dia per fer millor aquesta comarca.

Encara que ja tinc una edat, en aquests actes sempre et sents una mica petit al observar de manera clara que les nostres companyes i companys estan veritablement molt preparats, veient que son un valor molt segur de la nostre societat que ens a de servir per sortir d’aquesta crisi amb força i decisió.

Sempre dic que els obstacles son una veritable oportunitat per millorar, per fer millor les coses i les persones. La malaltia de la meva filla, evidentment hem fa patir, pro hem fa dia a dia ser una persona millor, he descobert un dolor que pensava que no existia, tan gran, tan intens que et parteix el cort i també he descobert que no estic sol, que altres persones el senten també i tots junts ens recolzem.

La situació política en el meu municipi Pallejà, el fet de que en el passat la mala gestió de l’agrupació generes la seva desaparició, ens permet construir una nova alternativa. Un col·lectiu extraordinari de dones i homes, de veïnes i veïns de Pallejà que oferim els nostre esforç per fer un Pallejà millor. Un grup que hem sento orgullós de compartir con Primer Secretari.

Hem preocupa quant sento dir als responsables politics de Pallejà que ara, amb la crisi hem de ser austers. Que han fet fins ara?. Ja sabem el que i les restes que deixen en els comptes municipals, son evidencies del despesi per els diners de les veïnes i veïns de Pallejà, les trucades estranyes i ara altres despeses no justificades els tindrien de t’avergonyí.

Ara com membre de la Comissió Executiva del PSC del Baix Llobregat tan sols puc dir que voldria aprendre de totes les companyes i companys que formen part d’aquesta comissió i acaba sent una persona millor, amb el clar objectiu que el nostre projecte faixi una comarca i evidentment un Pallejà millor.

Gracies Antoni Balmón per deixar-me compartir aquest projecte, com tu dius, Una historia per guanyar, un futur per començar.