12.11.08

L’actual Equip de Govern de Pallejà amb serioses dificultats.

L’actual equip de govern de CIU i Entesa no fa les coses bé. Les modificacions en la mobilitat vial són un exemple, algunes coses copiades de les propostes del PSC, altres de collita pròpia, però en tot cas amb una mancança de previsió i d’informació. No hauria costat res informar abans a les veïnes i veïns per no generar tantes situacions de risc i algun accident.

Més d’una trentena de municipis de Catalunya han inaugurat aquest estiu el seu camp de futbol, el suport econòmic i tècnic de la Generalitat decididament dirigit als municipis ha permès aquesta excel·lent notícia. Ara podem assistir a una guerra de mèrits per esbrinar entre els dos socis de govern qui ha fet més pel camp de futbol. La veritat és que podrien estar pendents de treballar i no de fer campanya; les veïnes i veïns de Pallejà són prou intel·ligents per saber qui treballa i qui es dedica a passejar i a gaudir de les despeses pagades als diferents bars del poble.

Ara, davant de la crisi econòmica diuen que tindrem que ser austers. És que no eren austers fins ara? De quina austeritat parlen, potser es baixaran els quantiosos sous que cobren? Com en el cas de l’anterior cap de llista de CIU, la denúncia per malbaratament de diners públics en trucades telefòniques no justificades que va generar la seva dimissió, un cop més ens trobem amb despeses no justificades, molts dinars i sopars, moltes despeses, inclús de matinada a Barcelona.