19.10.06

La gent del PP vota CIU.

Ahir al matí el PP va superar un altre frontera, aquests feixistes son capaços de dir que el President del Govern ha tolerat els atemptats d’ETA, quant els Peperos governaven amb el suport de CIU, quins nassos, quins sapastres.

Aquestes mentires no son punibles legalment? Es possible que qualsevol persona menteixi, amenaci i insulti de manera impune?

Evidentment soc un defensor de la democràcia i de la llibertat d’expressió, no obstant el diputats i senadors de PP estan superant els límits democràtics i la fiscalia tindria d’actuar.

Per consum intern aquests personatges son els que CIU va donar el poder, els que decidien el nostre futur i que acabaren amb l’atemptat islamista de Madrid, els mateixos que ens portaren a la guerra il·legal d’Iraq, els mateixos del Pla Hidrologic intentant dessecar el Delta de l’Ebre, els amics del Bush, els que porten el retorn dels papers de Salamanca al Tribunal Constitucional, els que edifiquen als Parcs Naturals, els de Terra Mítica i totes les corrupteles annexes.

Aquests son els que CIU i Mas necessitant per governat a Catalunya, els que donaran suport al Mas per decidir el futur de les catalanes i catalans, amb l’únic interès d’agredir al Partit Socialista.

Hem de pensar de manera molt clara qui volem que decideixi el futur de Catalunya, jo tinc clar el que toca, toca Jose Montilla, toca una persona seriosa, respectuosa, eficient i treballadora.

Els vividors del PP i de CIU que administrin les empreses dels seus pares, i desgraciadament del interessos del capital més reaccionari, com els d’Endesa. Pizarro vota PP, pro a Catalunya votaria Convergència i Unió, perquè te clar que CIU defensarà els interessos del capital i de la dreta més reaccionaria.

Votem amb responsabilitat per el que ens estem jugant, el més important els darrers anys, Jose Montilla ets la normalitat i el nostre President.