11.10.06

La llibertat es el primer.

Tots sabem que algun partit polític esta generant crispació a la nostre societat, tots ens despertem cada dia amb les mentires i amenaces llençades per la extrema dreta representada per el PP, no obstant nosaltres som els defensors de la Democràcia, de les llibertats i de la convivència.

No dic això per un atac d’orgull, dic això perquè es la veritat, hem viscut 8 anys de segrest democràtic generat per el Partit Popular i amb el suport de Convergència i Unió, i evidentment mediatitzat per els seus mitjans de comunicació.

Per aquesta raó hem de rebutjar de manera clara i enèrgica qualsevol agressió a la llibertat d’expressió, a la convivència democràtica i evidentment a la convivència dels ciutadans i ciutadanes de la nostre comarca.

Evidentment ens sentim molt distants dels posicionaments polítics del PP, no obstant ofereixo als responsables d’aquest partit l’oportunitat de celebrar un acte públic al nostre municipi, a fi i efecte de demostrar de manera clara que aquí, a Catalunya, no es limita la capacitat d’expressió de ningú.

Guanyarem les eleccions al Parlament de Catalunya, Jose Montilla serà un excel·lent president de la Generalitat, pro no podem permetre que altres rebin el que estem reben nosaltres. Perquè dic això? La resposta es fàcil, aquesta legislatura hem rebut actituds totalitàries molt especialment d’Esquerra Republicana, Pesoes, Botiflers, Espanyolistes, com si això fossin insults, fem un esforç per aconseguir que aquesta societat recuperi la tranquil·litat, i la millor manera de respondre als insults del PP o d’ERC es no fer apressi.