18.10.06

Estem en campanya.

La campanya electoral de les Eleccions al Parlament de Catalunya ha començat, ens estem jugant el Govern dels propers quatre anys i la defensa de les millores que hem aconseguit aquests darrers anys.

No podem permetre un govern de dretes, barroer i mentider a Catalunya, no podem permetre que una persona amb un perfil tan baix com en Mas en vulgui governar, hem de tenir clar el que ens juguem i demostrar que Catalunya es progressista, d’esquerres i respectuosa, no som un boixos irresponsables.

Jose Montilla es una persona que te molts valors, que ha sigut capaç de encapçalar un projecte extraordinari, que ha fet un programa electoral impressionant, no dubtem, Jose Montilla es el nostre candidat i serà el proper President de la Generalitat.

Per primer cop, tindrem un President de la Generalitat que no viu a Barcelona, una persona de la Comarca del Baix Llobregat, una persona propera a les ciutadanes i ciutadans de la nostre comarca.

Fem la nostra part de la feina i votem tots junts el proper 1 de novembre, per els nostres fills, per els nostres avis, per nosaltres.