13.12.09

Moltes veïnes y veïns de Pallejà tenen por.



Fa molt temps que denunciem la manca d’efectius de la Policia Local de Pallejà, també es veritat que reconeixem l’esforç dels seus membres lluitant per donar un servei adient, pro aquesta manca d’efectius, es ja una situació endèmica.


L’Ajuntament de Pallejà es capaç de gastar centenars de milers d’Euros en posar grava en els forats del arbres i per tant no pot contractar més policies, això evidentment demostra les seves prioritats i està força clar que no tenim les mateixes.


Les veïnes i veïns de Pallejà no es senten segurs ni protegits, recentment els robatoris han patit un greu increment i les persones no es senten segures.


Davant d’aquest situació, no valen excuses, les persones tenen por, per tant la seva raó es força clara, potser les solucions plantejades no son les adequades, pro si una persona te por, la responsabilitat es de l’administració que no es capaç de demostrar que veritablement esta treballant amb eficiència.


El gran esforç de la Policia Local de Pallejà i dels Mossos d’Esquadra, que coneixen la situació precària del nostre municipi, no es suficient perquè les veïnes i veïns de Pallejà estiguin tranquils a les seves cases, per tant l’Ajuntament de Pallejà no pot eludir la seva responsabilitat, actuem ja, de manera immediata, perquè les veïnes i veïns de Pallejà, puguin dormir tranquils. Un Pallejà millor es possible.