18.12.09

L’Ajuntament de Pallejà, perd 381.000 Euros.



Aquest any 2009, els fons estatals per l’estímul de l’economia significaven 1.899.000 Euros, destinats a finançar obres necessàries per el municipi que generessin un cert nombre de jocs de treball. D’aquest 1.899.000 Euros l’Ajuntament de Pallejà ha perdut 381.000 Euros. Els han perdut al no executar ni modificar els projectes previstos, això vol dir per ineficiència.


Portem tota la legislatura denunciant la mancança de coneixement i responsabilitat de l’equip de govern, pro els fets encara ens demostren que les nostres denuncies son necessàries i que les veïnes i veïns de Pallejà han de saber en quines mans deixen els destins del seu municipi.


Es una manca de respecte per tothom, estar sol·licitant crèdits, el proper dimarts sol·licitaran una nova operació per un import de 330.000 Euros, poc menys del que han perdut amb les subvencions estatals.


Desprès explicaran que no tenen diners per reforca l’estructura de la policia local, desprès explicaran que les obres de millora als barris de Fontpineda i La Magina no tenen pressupost, pro la veritat es que la seva mala gestió es evident. Com dèiem fa temps, el problema de la veritat es que no te remei.


Quin desastre de gestió i quina manca de responsabilitat, l’ambició per el poder, els fa prescindir de la valoració de si veritablement estan preparats i saben el que es fan. Un PALLEJÀ millor és possible, pro la veritat és que les coses estan força complicades i en hem de posar a treballar amb decisió, transparència i responsabilitat.