1.12.09

l'Ajuntament de Pallejà està en una situació de crisi.



L’Ajuntament de Pallejà està en una situació de crisi, i amb aquesta valoració hem d’actuar. La manca de seny de l’equip de govern d’Entesa i CIU, el desordre econòmic, la crisi econòmica, etc. Diverses qüestions han generat una situació molt delicada, que fan que Pallejà necessiti amb urgència una actuació molt més professional, amb un equip amb més experiència i més preparat, no obstant això, tenim el que tenim i el Grup Municipal Socialista no deixarà que el nostre poble pateixi situacions tant dramàtiques com la que apareixia aquest més, no poder pagar les nomines.


Quina vergonya han de sentir els regidors de CIU i Entesa quant son els responsables de que les treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Pallejà corrin el perill de no cobrar les seves nomines. Quina gestió més irresponsable a fet que el nostre ajuntament així vist com es deteriora d’aquesta manera la seva situació econòmica.


El PSC actuarà amb responsabilitat, donat suport a les dones i homes que treballen al nostre ajuntament, vetllant per els interessos de les veïnes i veïns de Pallejà i fent els possibles per aportar un mínim de seny i coneixement a un govern municipal que potser te bona voluntat, pro que li manca una veritable preparació, coneixement i experiència.


Pallejà no pot ser dirigit de manera amateur, necessita gestors preparats i més encara en l’actual situació econòmica, hem de pensar quin es el nostre objectiu i com protegir el nostre poble dels avatars del futur, del perills de l’entorn i de la incidència d’una gestió poc encertada.


Les veïnes i veïns de Pallejà no tenen suficient amb les explicacions donades, necessitem una dosi de transparència i de professionalitat, perquè encara que cobren com professionals, son afeccionats.


Amb respecte, pro no permetrem que aquest equip de govern en minoria, segueixi posant en perill la viabilitat del nostre poble, la nostre convivència i el futur de Pallejà, perquè estem convençuts de que un Pallejà millor és possible.



Aquest darrer ple municipal hem aconseguit fer aprovar quatre mocions força importants:


1.- Acceptar les al·legacions i tornar a iniciar el procés per trobar un nom a la Plaça de l’Estació.


2.- Replantejar el tràmit de modificació urbanística de Maderas Dachs, plantejant altre usos no residencials.


3.- Reflexionar el model de residencia d’avis per la ubicació del casal de la gent gran i la no conveniència de plantejar una residencia gestionada per una empresa privada.


4.- Realitzar una auditoria econòmica i de gestió per esbrinar totes les irregularitats denunciades en el trencament de l’equip de govern.


També hem votat a favor d’un crèdit per cobrir partides exhaurides, entre elles les de personal i també per adquirir una parcel·la que millori l’accés al Barri de la Magina.