28.7.09

Un altre tarda d’estiu.



Un cop més, estic dedicant una estona a treballar com regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Pallejà, com va dir un dia el president de l’associació de veïns, “para esto cobrais”


I tant que cobrem, uns docents Euros cada dos mesos, 1.200 a l’any i per tant uns 4.800 Euros en els quatre anys de legislatura, en quatre anys. Tant com l’alcalde en un mes.


Esta ve, Pallejà te seriosos problemes econòmics, Pallejà no pot fer front als molt compromisos que aquest govern municipal esta incomplint, pro per festes i “despeses de representació” sempre tenen un reco, encara que aquests diner surtin de altres partides del pressupost, tot és el mateix, fiquen la ma a la caixa i de quin lloc surt i surt.


I desprès és sorprenen quant ens posem força seriosos, això no és un joc, això és molt més seriós que organitzar la festa major, o treure als nostres avis a passejar, això és governar un municipi i la veritat és que fa força por veure la seva política, per dir-li d’alguna manera.


Tenim contenciosos de tota mena, fins aquí, preocupant pro res de nou. El problema és que estan començant a arribar les sentencies i casualment totes son en contra de l’ajuntament. Normalment quant una persona porta a un ajuntament a un contenciós, és normalment perquè pensa que té raó, donat que aquest procés legal, és car i lent.


Ara resultat que per Pallejà aquests contenciosos estan començant a posar pressió i preocupació per el perill econòmic i el impacte que pot tenir per els serveis i els impostos de les veïnes i veïns de Pallejà, això dels Camp d’en Ricard, Can Montmany o ara els abocament de terres contaminades, sembla més una crònica judicial que el resum d’una situació política. I ells de celebració, sopant i dinant pagant les veïnes i veïns de Pallejà. Tots ells celebrant que poden viure a conta dels demes i no treballar.