16.7.09

El nou finançament una millora per els ciutadans de Pallejà i de tota Catalunya.


Finalment desprès de molta feina, el Govern de la Generalitat encapçalat per el nostre President Josep Montilla pot presentar en nou acord de finançament amb l’Estat.

Més enllà dels crits i soroll generat per CIU i el PP donat que no pot permetre, que els seus acords de finançament, que segons ells justificaven fer a Jose Maria Aznar President del Govern, han quedat reduïts al ridícul, a la misèria.


Més enllà d’aquests sorolls, hem de celebrar el resultat de les negociacions i amb això demostrem que el progrés del que Catalunya esta gaudint amb aquest Govern Socialista continuarà i seguirà aconseguint amb esforç, treball i discreció, que les veïnes i veïns de Catalunya gaudeixin de millors serveis i d’una societat més justa.


I en aquests ciutadans de Catalunya, hem d’incloure les veïnes i veïns de Pallejà, que amb una victòria socialista a les properes Eleccions Municipals, Pallejà necessita sortir del cau, dels despropòsits i de l’amiguisme actual. Escultures a 14.000 Euros, un milió nou-cents mil Euros en grava per els forats dels arbres, Pallejà te moltes necessitats, més enllà de necessitar dos alcaldes.

Més serveis i millors i una millor gestió dels recursos, gestionant de manera transparent i responsable.