21.7.09

A Pallejà també tenim mercats de la taronja “ORANGE MARKET”.



ORANGE MARKET. Vol dir el mercat de la taronja, alguns cops les coses es diuen pel seu nom. I jo li diria a la Senyora Rita Barberà que “cree el ladrón que todo el mundo es de su condición” no tots els politics rebem o acceptem regals, no, la classe política no és vostè, vostè és d’un altre classe. La del PP.


Alguns politics, jo diria la majoria dels que jo conec, son dones i homes preocupats per el seu entorn, que decideixen dedicar el seu temps a servir a la seva societat i que renuncien a aficions, familiar o dedicació laboral per intentar millorar el seu municipi o el seu país.


Això és la política per tots nosaltres, sentir a aquesta gran sacerdotessa de l’especulació Inmobiliaria, aquest exemple d’autoritarisme, sectària i engreixada en la salsa de corrupteles i interessos del PP, dir que tots el politics som iguals, hem fa pensar en que jo no soc ni serè mai com aquesta dona, afortunadament.


La seva confusió esta no pot ser justificada i tant sols respon als plantejaments d’un partit que intenta expulsar a tothom i apropiar-se dels símbols, les banderes i els sentiments. Nosaltres sabem que és ser politics, nosaltres sabem que les úniques satisfaccions son poder respondre a les necessitats de les ciutadanes i ciutadans i donar veu als que no la tenen. Senyora Rita, vostè no pot dir que tots els politics rebem obsequis, el que possiblement volia dir és que tots el politics del PP reben regals i encara i així, no crec que sigui veritat.


A Pallejà tenim certs elements que també pensen que tenen el poder i el poder el tenen les ciutadanes i ciutadans, i aprofitar-se del càrrec per beneficiar a les seves amigues i amics, no és lícit. Per tant aquests politics de poca qualitat que desitgen donar-li la raó a la Senyora Rita, els demano que deixin Pallejà en pau, perquè un Pallejà millor és possible, possiblement quant ells ja no estiguin, perquè regalar una bossa de Loui Vuitton a Rita Barberà, és tan inapropiat com pagar milers d’euros per unes escultures per les rotondes quant necessitem altres coses a Pallejà, molt més importants.