6.7.09

Les úniques desqualificacions són les que utilitza CiU contra el president de la Generalitat.


El secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat avui que “les úniques desqualificacions que hi ha en la política catalana són les que utilitza Convergència i Unió contra el president de la Generalitat i el seu Govern” i ha lamentat “el mal estil de fer política” de Mas i d’altres dirigents de CiU.

“Al senyor Mas el que li passa és que té mala consciència pel mal acord de finançament que va signar el 2001 amb Aznar i que ha condemnat Catalunya a l’asfíxia econòmica, una conseqüència que ara reconeix”, ha subratllat Zaragoza, per qui “l’actitud entreguista de Mas queda ara més retratada que mai davant la fermesa del Govern i el seu president”.

El dirigent socialista ha recordat al cap de la oposició que ell no va tancar cap model de finançament l’any 2006: “tal i com va explicar Felip Puig, l’únic que va anar a fer Mas a la Moncloa va ser suplicar la presidència de la Generalitat”.

Zaragoza ha volgut ressaltar la “mentida” de Mas insistint que de l’Estatut es desprèn un model de finançament i li ha recordat que “el seu candidat Ramon Tremosa va dir just al contrari en campanya sense que hagi estat desautoritzat”.