10.1.09

Poca solvència i frivolitat d'Artur Mas.

El secretari d´Organització del PSC ressalta la “poca solvència i la frivolitat” d´Artur Mas per la seva actitud durant tot el procés de negociació del nou finançament donant fins a vuit xifres diferents.

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha constatat avui que “CiU es prepara per dir no” al nou sistema de finançament. En aquest sentit, ha demanat “que aclareixin de quina banda es posicionen, si estan a favor o en contra del Govern català”. Perquè “el que fan és dificultar la seva feina; sempre posen pegues en comptes d´ajudar”. Zaragoza ha afegit que “obliden que és una negociació de governs i no de partits i que sembla que només els interessi crear problemes i no que s´aconsegueixi un nou model”.

José Zaragoza ha ressaltat la “poca solvència i la frivolitat” del líder de l´oposició, Artur Mas, per la seva actitud durant tot el procés de negociació del nou finançament donant fins a vuit xifres diferents i fent que Catalunya aparegui dividida. Tanmateix, en referència al ple extraordinari que ha demanat CiU al Parlament, Zaragoza s´ha preguntat que “si és tan important aquest debat i si tenien tanta pressa, per què no demanaven una diputació permanent. Potser estaven de vacances?”. “Això demostra que és una estratègia per debilitar el Govern de Catalunya, ja que assolir un bon acord posaria en evidència el fracàs de la seva governabilitat” , ha sentenciat.

El líder socialista ha fet aquestes declaracions en un contacte informatiu on també ha volgut deixar clar el suport que el PSC dóna al Govern de Catalunya en les negociacions amb el Govern central i ha considerat que “s´estan fent els deures amb intel·ligència i fermesa”. Al mateix temps, Zaragoza ha volgut destacar la “seriositat i eficàcia” de l´Executiu català treballant pels ciutadans i ciutadanes en les seves actuacions davant les nevades d´aquests dies, i ha recordat com Artur Mas va gaudir “d´una nit de discoteca” quan el temporal del 2001 va originar problemes.