16.1.09

Pallejà any nou, vicis vells.

Estem al principi d’un any que serà molt interessant, donat que està prevista la substitució de l’alcalde actual d’ENTESA pel representant de CIU. En els darrers mesos hem assistit a un veritable deteriorament de Pallejà: la neteja, seguretat, parcs i en conjunt tots els serveis del poble han patit la influència del despropòsit del govern actual.

La manca de policia local, els constants nyaps a les obres publiques, un ordenament de trànsit desastrós i capriciós. En fi, que donada la situació actual, qualsevol canvi serà cap a millor (esperem). També tindrem l’efecte del fons d’inversió local aportat pel Govern de Zapatero, 1.9140.000 Euros per inversions en el nostre municipi amb l’objectiu de generar ocupació, unes obres que han d’iniciar-se en el mes d’abril i estar finalitzades a finals d’any.

El Tribunal de Comptes en el seu informe anual ha denunciat que l’Ajuntament de Pallejà incomplex la llei i no ha presentat els seus comptes municipals per al seu posterior control. Què tenen d’amagar? Evidentment, moltes coses i la mala gestió està posant en risc la viabilitat de Pallejà. Pensem una cosa, en l’any 2008 el govern d’Entesa i CIU ha incrementat la plantilla municipal més d’un 70%, trencant qualsevol mena d’equilibri econòmic dels ingressos i les despeses.

És evident la mancança de coneixement i responsabilitat, potser amb una mica menys d’arrogància podrien ser millors gestors, però l’autoadulació que pateixen no els deixa veure la veritable responsabilitat.