11.9.06

Onze de setembre, la nostre Diada Nacional.














L’onze de setembre de 1714 Catalunya va perdre les seves institucions democràtiques, Catalunya es l’únic País en el Mon que celebra una derrota com Festa Nacional, això demostra el nostre caràcter.

A Pallejà aquest onze de setembre escenifica el trencament del Govern Municipal i la manca d’il·lusió d’alguns grups municipals.

Esquerra Republicana de Catalunya en la figura del seu únic regidor i membre del actual govern, no ha assistit a l’ofrena floral, demostrant la desmembració, con diu l'implesentable Rajoy del PP per la seva suposada Espanya, en aquest cas a l’Ajuntament de Pallejà.

El Partit per el Desenvolupament de Fontpineda, potser per escenificar la situació patètica en la que es troben, ha assistit a l’ofrena, no obstant la distancia existent amb els seus companys de govern, ha quedat molt clara amb el seu comportament.

Resten pocs mesos per finalitzar aquesta legislatura, no obstant la imatge que transmet l’equip de govern es molt preocupant, Pallejà patirà un desgovern clar motivat per els personalismes, per la manca d’un projecte veritablement comú i per els interessos de cada formació política.

Pallejà no es pot permetre aquest desgovern, necessitem un govern municipal seriós i que governi amb eficiència i amb respecte a les necessitats de les veïnes i veïns de Pallejà, no una olla de grills com la que tenim actualment, Pallejà es mes important que totes aquestes burrades.

El proper 27 de maig de 2007, serem cridats a les Eleccions Municipals, i hem de valorar de manera seriosa els interessos del municipi, oblidant els interessos personals, els dels partits polítics i el de algunes persones, Pallejà es el nostre projecte i hem de fer que sigui un gran projecte.

El millor Municipi de Catalunya, ha de ser el nostre, amb una gestió seriosa i responsable, amb el comandament del Partit Socialista de Catalunya, afortunadament ens esperen tems millors, perquè pitjor es impossible.