13.9.06

L’objectiu de CIU es el mateix que del PP.











CIU vol que PSC no Governi a Catalunya, el PP també.

CIU pretén debilitar el Govern de Zapatero, el PP també.

CIU representa la dreta, el poder econòmic i la manipulació mediatica, el PP es la dreta més reaccionaria, el poder econòmic dels hereus de la dictadura i els instigadors de la manipulació mediatica i la mentirà constant.

CIU i el PP van fer president a Jose Maria Aznar, amb els vots de les ciutadanes i ciutadans de Catalunya, CIU va votar dues investidures del President del Govern més patètic de la nostra recent democràcia. El President de la Azores, el President de la il·legal guerra d’Iraq, l’amic de Bush, el de “estamos trabajando en esto” i el dels peus a la taula.

CIU no volia un millor Estatut per Catalunya, el PP tampoc.

CIU no va aconseguir portar els papers expoliats per l’Exercit Feixista a la Generalitat de Catalunya i emmagatzemats a Salamanca, el PP tampoc.

En que es sembla el PP amb CIU?

En que l’únic que pretenen es defensar els seus interessos, els dels seus i que la resta de ciutadans serem de segona amb el PP i amb CIU, i si som Catalans de tercera.

No podem permetre que aquests inpresentables ens faixin perdre les millores que aquest anys de Govern Progressista ens han portat.

Sabeu el que teniu de votar? Que l’arbre no ens deixi veure el bosc.