5.9.06

Montilla diu que CiU presenta una “llista decebedora” i es pregunta “on són les persones amb què l´Artur Mas pensa governar?”


















“No em considero menys catalanista que Antoni Castells”, afirma el candidat, que sap que tot el PSC “darrere del projecte que presentarem”
José Montilla, candidat del PSC a presidir la Generalitat, ha afirmat aquest matí que “la candidatura socialista comptarà amb la participació de persones que han demostrat la seva vàlua en diferents llocs de responsabilitat i darrerament al Govern de la Generalitat” a diferència de CiU, que “certament ha presentat una llista clarament decebedora”. “No sé on són les persones amb les que l´Artur Mas pretén governar?”, s´ha preguntat Montilla, que a continuació ha manifestat que “amb una llista com la que ha fet, CiU, certament, no dóna esperances de poder fer un bon equip. I estic molt convençut que els ciutadans percebran la debilitat de la proposta política i també de la llista de CiU davant les llistes socialistes que seran unes llistes molt potents”.En declaracions a COM Ràdio, Montilla ha explicat que la proposta de situar el conseller Antoni Castells en el número 2 de la candidatura obeeix a la voluntat de “comptar amb una persona certament molt important en el Govern de Pasqual Maragall, com també hi ha altres consellers que ho han fet bé”. En aquest context, el candidat del PSC ha volgut deixar clar que “no em considero menys catalanista que Antoni Castells”. “Sóc catalanista i socialista, i el socialisme català és catalanista per definició. No estic acostumat ni a haver de fer permanentment explícit el meu catalanisme ni tampoc a expedir carnets d´identitat catalanista als demés”, ha afegit. Unitat al PSC D´altra banda, José Montilla ha assegurat tenir “bona sintonia” amb “tots els sectors” del PSC. “Vaig rebre un suport, que agraeixo, pràcticament per unanimitat com a candidat i és la direcció del partit, el conjunt del partit el que està darrera, al costat del candidat. És així i es veurà al llarg de la campanya”, ha conclòs.