1.7.06

Pallejà, el meu poble.



Fa 44 any que vaig néixer a Barcelona, al Carrer Muntaner amb Gran Via, al mig de la capital de Catalunya. De manera totalment casual descobrí Pallejà, era un municipi de 6.000 habitants, tranquil i amb una clara manca de serveis.

No obstant el tarannà dels Pallejanencs i les Pallejanenques en van fer pensar que aquest seria un bon municipi per viure, per aquesta raó l’Elena i jo en decidirem a comprar un pis i passar a ser veïns de Pallejà, d’això farà aviat 17 anys, tota una vida. Aquí va néixer la Lisa fa dotze anys i ara en Josep, ells si que son Pallejànencs, no com nosaltres a qui algun cap-gros ens menysprea recordant que no soc nascut a Pallejà i per tant no tenim dret a voler governar. Que hem de preferir un incompetent pro nascut a Pallejà?.

La veritat es que en aquests anys Pallejà a canviat, ara som vora 11.000 habitants, tenim nous carrers, nous parcs, noves carreteres, un institut, una llar d’infants, una piscina coberta, pro algunes coses no han canviat.

El bon ambient del municipi, la bona convivència del Pallejanencs i Pallejanenques, i la manca de serveis. Pallejà es un poble que a crescut, que necessita algunes coses fa anys i que el seu creixement genera unes noves necessitats.

Fa deu anys, un grup de veïnes i veïns de Pallejà, decidirem recuperar una proposta política progressista al municipi i amb la referència del PSC en posarem a treballar, érem mitja dotzena de veïnes i veïns, la majoria nou vinguts, que per aquesta raó érem més conscients dels serveis i l’atenció que els ciutadans d’altres municipis poden gaudir, i que per nosaltres era evident a Pallejà.

En aquests anys, la proposta progressista a crescut, de la mitja dotzena hem passat a ser més de seixanta, vora de 600 simpatitzants i més enllà de l’alegria que genera el camí recorregut, hem crea el sentiment de que aquest Pallejà existent, amb les seves avantatges i els seus inconvenients, aquest Pallejà aviat podrà comptar amb un govern municipal seriós, compromès amb totes les veïnes i veïns i disposat a treballar per millorar el poble.

Els serveis als ciutadans, una gestió eficient dels recursos i fomentar