28.7.06

El PSC presenta la web de Montilla, un instrument per difondre el seu projecte














Inclou propostes, reflexions, biografia i últimes declaracions de José Montilla

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha presentat aquest matí la web http://www.montillapresident.cat/, una eina que ha posat en marxa el partit “per fer front a l´increment de l´interès i de la demanda d´informació sobre el nostre candidat que hem registrat darrerament”.
Per aquest motiu, s´ha decidit “singularitzar” aquesta informació en aquesta plana que “anirà actualitzant-se permanentment a mesura que avanci la campanya amb tota la informació possible i tots els materials, via internet, correu electrònic o sms”.
Zaragoza ha explicat que aquest nou instrument de comunicació “ens fa més transparents, més oberts i propers, que és el que nosaltres volem” fent més accessible tota la informació sobre el candidat també a “segments de la societat que utilitzen bàsicament aquest mitjà de comunicació” .
El secretari d´Organització dels socialistes catalans ha explicat que, a més de les noticies més recents sobre José Montilla, navegant per la web també es pot accedir a les seves reflexions i propostes i al seu perfil més personal. La web del PSC, la més visitada Durant la mateixa compareixença, Zaragoza ha explicat que la web del partit, http://www.socialistes.org/, ja s´ha convertit en la web política més visitada de tot l´estat espanyol, segons el rànquing Alexa.
“Més de 200 persones treballen voluntàriament en l´actualització d´aquesta web" , ha dit Zaragoza, que ha destacat també les diverses aplicacions multimèdia que presenta, com la WEB TV, des d´on es poden seguir els actes públics del partit o la blogosfera socialista.
“Hem treballat i treballem aquest món perquè és el futur d´aquest país, Catalunya avançarà si som capaços d´utilitzar les noves tecnologies”, ha subratllat el secretari d´Organtizació socialista, que ha afegit que “en una campanya com la que ve, és imprescindible que la informació circuli amb rapidesa, eficàcia i accessibilitat” .