31.7.06

El temps perdut.













A Pallejà portem una legislatura perdent el temps i posant en perill el bon futur del nostre municipi.
Ara que arribem als darrers mesos del mandat, les discussions del PSC amb l'equip de govern, han deixat pas a les bronques entre els mateixos membres de l'equip de govern.
En el darrer ple municipal, el Partit per el Desenvolupament de Fontpineda va trencar la disciplina de vot en dues qüestions tant importants com la nau industrial de usos varis, gran misteri de l'incompetent alcalde i la nova gasolinera.
A proposta del Grup Municipal Socialista, aconseguirem amb el suport del PDF aturar la construcció d'aquesta nau que intenta suplir la manca d'equipaments per ha joves a Pallejà. Demostrant que els joves de Pallejà mereixen un altre model d'equipaments i no podem oferir com opció una nau industrial, sense serveis, ni calefacció, ni molt menys aire condicionat.
Per l'altre i també a proposta nostre, el Regidor d'Urbanisme de l'actual equip de Govern, així com la Regidora de Governació, van votar en contra dels postulats del seu alcalde, donant la raó al PSC, i a totes les veïnes i veïns que han signat i donat suport a aquesta reivindicació, que demostra la torpesa de l'actual Alcalde al voler situar un altre gasolinera a l'entrada de Pallejà, no teníem prou amb la primera, que esta construïda en el que tenia de ser una zona verda, per ubicar un altre estació a la mateixa rotonda d'accés.
Si aquest es el model de municipi que interessa a CIU i a aquest alcalde, no ens entendrem pas.
Francesc Garcia i Guinart.