11.7.06

Carta oberta a Josep Montilla.


Apreciat Josep,

Fa molt de tems que no parlem, les teves importants responsabilitats com a Ministre evidentment han estat capitalitzant el teu tems, encara que ets capaç d’administrar ham tanta eficiència que sembla més que flexible, extensible.

Nosaltres tenim un avantatge, la premsa ens informa dels teus viatges, de les teves decisions i del veritable bon treball que estàs realitzant en aquest càrrec tant important de Ministre de l’Estat Espanyol.

Jo amb la meva petita i modesta dedicació política, estic molt orgullós de poder dir que conec personalment al Ministre, i el conec fins el punt de poder sentir l’orgull de participar amb entusiasme en les responsabilitats que el Govern de Jose Luis Rodriguez Zapatero ha dipositat en la teva persona.

Com Alcalde de Cornellà vas ser un exemple per a tots, amb una gran competència dels molt bons alcaldes del PSC, tu sempre eres un referent. Una ciutat tant complicada com Cornellà ha gaudit d’unes millores i eficiència en la gestió municipal que ja voldrien altres ciutats com Tarragona, Vic o Puigcerdà.

Ara et planteges un nou desafiament, ser President de la Generalitat, i evidentment estem contents, il·lusionats i expectants. Si has sigut capaç de convertir Cornellà en un excel·lent municipi per viure, amb l’herència del Franquisme, per Catalunya faràs un gran treball, superant l’herència del Pujolisme.

Les veïnes i veïns de Pallejà amb una sensibilitat progressista, estem expectants perquè siguis oficialment el nostre candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya i per donar suport a la teva candidatura i per fer campanya i per celebrar la teva victòria, la nostre victòria i la de totes les ciutadanes i ciutadans de Catalunya.

Necessitem la teva coherència i el teu esforç.