12.10.09

Tots tenim la solució a la crisis política a l’Ajuntament de Pallejà.



No tinc més informació que la recollida per el nostre grup municipal a l’Ajuntament de Pallejà referent a la mala gestió de l’actual equip de govern. És evident que no han gestionat el nostre ajuntament amb la correcció necessària, és evident que han gastat d’una manera poc sostenible, és evident que estan intentant justificar un autèntic desastre.


Explicar que en el més de juny quedaven a caixa 3,8 Milions d’Euros demostra una manca clara de previsió. Estem parlant en el mes de juny i per tant resten sis mesos més, on l’Ajuntament de Pallejà tindrà de fer front a 2,7 Milions d’Euros en nomines de personal i quantes factures tenen pendents de pagar i segons diu CIU son moltes i diverses.


També podíem observar al document lliurat per Entesa que d’existències de pressupost quedaven menys 230.305,66 Euros. I dic -230.305,66 Euros en el mes de juny. Per tant ull amb aquests arguments, donat que les veïnes i veïns de Pallejà no son tontos, potser podran convèncer als més propers, pro el conjunt de la població és conscient de que s’ha fet una mala gestió.


I jo hem pregunto una cosa, si el PSC ha estat denunciant tota la legislatura la mala gestió, si la majoria de veïnes i veïns de Pallejà son conscients de la mala gestió, si les treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Pallejà son conscients de la mala gestió, que ha passat amb CIU que ha estat governant colze amb colze aquest dos anys, no serà que tenien por de no rebre el relleu a l’alcaldia i a canvi d’això han permès absolutament tot?


L’alcaldia no justifica això, permetre tot el desordre, mirar a un altre cantó, tant sols per l’egoisme personal no és acceptable. El Partit dels Socialistes de Catalunya esta convençut que l’única solució és constituir un nou equip de govern, trencant amb el passat i decidit a treballar amb decisió i transparència, aixecant totes les estores i demostrant la veritat de les denuncies de CIU, o la veritat dels arguments d’Entesa.


Un equip de govern integrat per dones i homes que pensin en Pallejà, no en el seu únic interès, penso que tots estem en aquesta cosa de la política per millorar el nostre poble, per tant demostrem a les veïnes i veïns de Pallejà que som capaços de proposar una veritable solució, trenquem amb aquest període tant nefast i treballar per un Pallejà millor, estem disposats.